Tjänster

 

 

bil

 

 

 

 

 

Reparationer

Vi reparerar er dator till Umeås mest konkurrenskraftiga priser. Vi utför även andra sorter av service som ominstallation av operativsystem, virussökningar och borttagning av virus. Vi byter och monterar även hårdvarukomponenter.

Vi kan utifrån era önskemål bygga en komplett dator med era specifikationer. Vi har mycket god kompetens inom samtliga områden.

Hemsidor

Behöver ny hjälp med att skapa en hemsida? Vi utvecklar och bygger hemsidor enligt era önskningar. Från den enklaste till den mer avancerade och mobilanpassade sidan. Din hemsida är ditt ansikte utåt därför är det viktigt att din hemsida hålls snygg och uppdaterad så att de som ser på din hemsida ska fatta intresse för just din blogg, ditt företag eller e-handelsbutik.

Vi ser till att varje hemsida placeras på de mest prisvärda webbhotellen med de billigaste domännamnet för era behov. Vi bygger hemsidor enligt olika Content Management Systems (CMS) som WordPress, Joomla och Drupal. Vi kan även ansvara för er webbsidas operativa drift och olika säkerhetslösningar.

Nätverk och säkerhet

Behöver ni hjälp med att skapa ett fungerande och säkert nätverk på ert företag? Vi har mycket god kompetens för att skapa säkra och välplanerade nätverk för kunder som har behov av ett fungerande nätverk med ett större antal datorer.

Kommentarer är stängda