Uppgradering

Uppgradera din hårddisk!

För att er dator ska bli som ny, byt till SSD-Hårddisk!

För endast 495 kronor inklusive moms installerar vi och överför befintlig information som ni har på er gamla trötta hårddisk till en SSD. Ni kommer att märka en oerhörd skillnad speciellt vid uppstart av datorn! Att ladda in nya program och att surfa på nätet kommer också att gå betydligt snabbare med denna uppgradering.

En SSD-hårddisk är då ett mycket bra alternativ. SSD-Hårddiskar är helt tysta, mycket snabba, strömsnåla utan några mekaniska delar som rör på sig därför är de också säkra mot stötar. En traditionell hårddisk kan lätt gå sönder om man tappar den.

Att köpa en hårddisk och montera den kan vara lite problematiskt utan viss utrustning. Man behöver en så kallad docka och speciell programvara för att överföra innehållet från din gamla hårddisk till din nya SSD.

Notera att ovan nämnda pris endast gäller själva installationen av hårddisken. Pris för en ny SSD-Hårddisk tillkommer om ni inte redan har en som ni vill använda. Vi hjälper er att hitta det mest prisvärda alternativet för dina behov. Vanligtvis räcker det gott med en hårddisk på 120 till 250 GB.

Även om risken att bli av med viktiga data vid överföringen (migreringen) av data från den gamla hårddisken till den nya är liten, så rekommenderar vi att ni tar en backup på era viktigaste filer.

Erbjudandet gäller både bärbar och stationär dator.

Uppgradering av din dator!

Vi uppgraderar din dator exempel mer minne, byte av grafikkort

Kontakta oss för mer information.

Kommentarer är stängda